Jyty Jämsän tiedote 2/23

30.3.2023

Kevätkokous torstaina 27.4.

Jyty Jämsän sääntömääräinen kevätkokous pidetään pääkirjaston monitoimitilassa torstaina 27.4. kello 17.30. Käsittelyssä on mm. viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös.

Kokouksessa tarjotaan kahvia/teetä ja piirakkaa. Ilmoittaudu kokoukseen sähköpostilla tommi.tapiainen@gmail.com viimeistään torstaina 20.4. ja ilmoita samalla mahdollinen ruoka-aineallergiasi.

Tarjoa työpaikan kahvipöytään tarjoamukset

Toiveena uusimme muutaman vuoden takaisen edun. Ajalla 17.4.-5.5. voit tarjota omalle työporukallesi kahvileivät Jyty Jämsän piikkiin. Ajatuksena on että pöydän ympärillä olisi maksimissaan 15 henkeä, ei siis koko viraston väki. Voit tilata joko suolaista tai makeaa tarjottavaa, mutta et sekä että. Työyhteisö voi käyttää edun yhden kerran, joten neuvotelkaa keskenänne.

Tarjoamukset voi tilata lounaskahvila Vehnäleivästä (Keskuskatu 13). Huom! Soita kahvilaan ja tilaa tarjoamukset etukäteen, mieluusti muutama päivä ennen kahvittelua niin varmasti saat haluamasi. Puhelinnumero on 040 566 4088. Erityisruokavalioiden osalta gluteeniton, munaton tai maidoton leivonnainen onnistuu.

Etu Teatteri Tenhosta

Tenhon kevään näytelmä on Agatha Christien suosikkijännäri Eikä yksikään pelastunut. Ensi-ilta on lauantaina 1.4. Näytelmässä on mukana Jyty Jämsän taloudenhoitaja Terttu Talikainen. Sen kunniaksi saat 10 euron alennuksen lipusta. Normaali lipun hinta on 17 euroa. Teatterillahan käy myös maksuvälineenä Edenred.

Katso ajat tarkemmin: https://www.teatteritenho.fi/

Toukokuussa etu puutarhaan

Saat Pihatorilta 10 euron edun kasveista ja tarvikkeista. Etu on voimassa toukokuun ajan. Näytä kassalla jäsenkorttisi. Pihatorin osoite on Siltakatu 6. Aukioloajat tulevat verkkosivuille: https://www.taimimyymalajamsa.fi/