Jäsentiedote 10/2021

3.12.2021

Syyskokouksen antia
Syyskokous hyväksyi ensi vuoden talousarvion ja toimintasuunnitelman. Puheenjohtajana jatkaa Tommi Tapiainen. Yhdistys lahjoittaa Jouluyllätys-keräykseen 10 kappaletta 30 euron arvoisia lahjakortteja ruokakauppaan.

Jäsenetu Mäen Huopaa ja Lankaa  -liikkeeseen
Esittämällä jäsenkorttisi ja kirjaamalla nimesi listaan saat Mäen Huopaa ja Lankaa  -käsityöliikkeestä 10 euron edun. Etu on voimassa 2.-23.12. Tutustu tarjontaan http://www.huopaajalankaa.net/

Kaverin kanssa elokuviin joulun aikaan
17.12.-9.1. voit käyttää kaksi ylimääräistä elokuvalippua (kaiken hintaisia) Jämsän Kinottaressa. Voit käyttää ne itse tai ottaa mukaansa seuralaisen, jonka ei tarvitse kuulua liittoon. Joulu- ja tammikuussa on sen lisäksi voimassa normaali 11 euron kuukausietu. Elokuvatarjontaan voit tutustua teatterin sivuilla: https://jamsankinotar.fi/

Tammi-helmikuussa ilmainen lounas Vehnäleivästä
Joulukahvien sijaan päätimme tarjota uudelle vuodelle lounaan. Ajalla 10.1.-11.2. voit nauttia Jytyn piikkiin salaatin tai lounaan. Sen voi myös ottaa mukaan. Kirjaa kassalla jäsennumerosi ja nimesi listaan. Lounaskahvilan kotisivut: https://www.vehnaleipa.com/.

Jäsenhankinnasta lahjakortti
Kun tiedät työntekijän, joka miettii liittymistä liittoona tai sen vaihtamista, vinkkaa Jytyä. Liittymislomake löytyy verkosta https://jassari.jytyliitto.fi/liity. Pyydä uutta jäsentä ilmoittamaan suosittelija jäsenasiainhoitajalle Maritalle sähköpostilla marita.makinen@jamsa.fi. Palkinnoksi saat 50 euron lahjakortin.